Periode
Landen
Regios
Steden
Aantal Personen
Aantal Slaapkamers
Type
Ligging
Max. prijs
Aantal sterren
Huisdieren toegestaan

Datum aankomst
Alternatieve datum

Faciliteiten


close
loadingBezig met laden...

Over maxivillas

Maxivillas biedt u een platform waar u makkelijk vakantiehuizen van verschillende touroperators kunt zoeken en boeken. Door de vele zoekopties is het mogelijk om heel specifiek te zoeken binnen het online vakantiehuizen aanbod van Nederlandse touroperators. Het aanbod van vakantiehuizen kan gemakkelijk gefilterd worden op bestemming, aantal slaapkamers, aantal personen, faciliteiten, datum van aankomst en prijzen.

Het meest voordelige vakantiehuisje wat aan uw specifieke wensen voldoet wordt bovenaan getoond. Maxivillas is onafhankelijk en geeft de zoekresultaten van de gevonden vakantiewoningen altijd op volgorde van de prijs weer.


Betalen

Betalingen vinden altijd plaats aan de touroperator waar u de vakantiewoning boekt. Nadat u geboekt heeft ontvangt u van de touroperator de reisbescheiden per email en de instructies mogelijkheden hoe de reservering te betalen.


Contact

Maxivillas is een website van eMarkEd. eMarkEd exploiteert diverse websites met betrekking tot reizen en vakanties. De doelstelling is: diverse diensten en producten te ontwikkelen die positief bijdragen aan het inzichtelijk maken van het uitgebreide vakantiewoningen aanbod. Door de jarenlange ervaring maken verschillende organisaties gebruik van de opgedane expertise en kennis.


Vragen

Mocht u vragen hebben over een vakantiehuisje of bestemming dan kunnen wij u informeren met de gegevens die bij ons of bij de aangesloten touroperators beschikbaar is.


Tips of opmerkingen

Heeft u tips, foto's, suggesties, een leuk idee of een opmerking, laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken per post, email of telefoon.


Adres

Maxivillas
Symfonie 10
2675EJ Honselersdijk
Mail: tips(at)maxivillas.com
T: +31(0)6-50204471

Inschrijvingsnummer KvK Haaglanden 27314874
BTW-nummer: NL819122129B01
Bankrekeningnummer: 14.59.84.680 (Rabobank)