Periode
Landen
Regios
Steden
Aantal Personen
Aantal Slaapkamers
Type
Ligging
Max. prijs
Aantal sterren
Huisdieren toegestaan

Datum aankomst
Alternatieve datum

Faciliteiten


close
loadingBezig met laden...

Brancheorganisaties

In de reisbranche van Nederland zijn verschillende keurmerken, brancheverenigingen en toezichthouders actief. Maxivillas is zelf niet aangesloten bij één van deze bedrijven, de touroperators waarvan wij de vakantiehuizen aanbieden zijn dat wel. U boekt uw vakantiehuis dus altijd met de garanties van de ANVR & SGR. Op deze pagina leggen we uit wat deze organisaties inhouden en wat deze voor u kunnen betekenen. Elke reisorganisatie vermeldt op zijn website de lidmaatschappen van deze organisaties. Indien u dit belangrijk vindt controleer dan de website van de reisorganisatie op deze keurmerken.


ANVR

De ANVR staat voor het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Reisorganisaties kunnen lid worden van de ANVR en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Aan het lidmaatschap worden door deze vereniging strenge normen gehanteert en dat bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie over die reizen. De reizen die door reisorganisaties die aangesloten zijn bij de ANVR worden aangeboden vallen onder het beding dat de ANVR- Reisvoorwaarden van toepassing zijn tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze Reisvoorwaarden staan afgedrukt in de ANVR brochure, de brochure bevat tevens de ANVR Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie. Meer informatie op www.anvr.nl.


SGR

De reizen die boekbaar zijn via internet bij de aangesloten reisorganisaties van het SGR vallen binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling en onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. De volledige SGR-garantieregeling is terug te vinden op www.sgr.nl.


Calamiteitenfonds

De reizen die boekbaar zijn via internet bij de aangesloten reisorganisaties van het Calamiteitenfonds vallen binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een georganiseerde reis van een reisorganisatie:
1. (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
2. de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien als gevolg van een calamiteit de reis moeten worden aangepast of indien u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. De kosten voor deelname aan het calamiteitenfonds bedragen meestal € 2,50 per boeking. Voor meer informatie kijkt u op www.calamiteitenfonds.nl.


Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is hét door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor consumenten die producten en/of diensten kopen via catalogus, internet, post, televisie, etc. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org, is de branchevereniging van bedrijven die het Thuiswinkel Waarborg voeren en die het keurmerk bewaakt. De leden van de branchevereniging werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen, bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. Verschillende reisorganisaties zijn als winnaar uitgeroepen van een Thuiswinkel Award in de categorie reizen. Meer informatie op www.thuiswinkel.org.